For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
La coral de Pineda ofereix tres concerts a Madrid
Contacte
 
CA ES

La coral de Pineda ofereix tres concerts a Madrid

La coral de Pineda ofereix tres concerts a Madrid

23 alumnes de la coral de Pineda es van traslladar a Madrid per unir-se a les veus de l’escola Fuenllana i oferir concerts a la Basílica de San Miguel, a la Iglesia de Caná de Pozuelo i a la pròpia escola Fuenllana. Aquest intercanvi de corals va començar al març amb els concerts benèfics celebrats L’Hospitalet  i dirigits a familiars i amics d’Avantis i Pineda; ha resultat una experiència molt enriquidora per les alumnes de la coral de Fuenllana i de Pineda, enhorabona a totes!

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto