For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
La Coral de Pineda graba el seu primer CD
Contacte
 
CA ES

La Coral de Pineda graba el seu primer CD

La Coral de Pineda graba el seu primer CD

El Saló Albella es va convertir ahir en un estudi de grabació exclusiu per les alumnes de Secundària i Batxillerat que formen part de la Coral de Pineda.  Durant més de 4 hores, les alumnes van treballar en la grabació del CD Nadal amb Pineda, un recopilatori de nadales cantades per elles mateixes.


A més d'assistir als assajos ordinaris, aquest grup es va reunir el dissabte 27 d’octubre a la Jornada Musical de Pineda per donar encara més empenta a les seves veus i poder assajar amb intensitat durant un dia sencer.


Aquest CD, que properament es posarà a la venda, és el resultat d’una gran dosi d’il·lusió i moltes hores d’esforç i treball en equip per part de les alumnes. Gràcies a la Coral, tots els qui ho desitgem aquest Nadal podrem cantar amb Pineda.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto