For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
La Coral de Pineda canta a TVE
Contacte
 
CA ES

La Coral de Pineda canta a TVE

La Coral de Pineda canta a TVE

Com ja és tradició a la nostra escola, les alumnes de 6è de Primària, Secundària i Batxillerat que formen part de la Coral de Pineda van cantar a la Missa de TVE.

La celebració litúrgica va tenir lloc ahir, diumenge 12 d’abril, al Monestir de les Dominiques de Sant Cugat. El repertori de la cerimònia comptava amb cançons com Crist ha ressucitat, És el Senyor, Cançó de l'aplec de l'esperit o Reina del Cel, d'Ignasi Miranda, temes que les alumnes havien assajat a Pineda durant nombroses setmanes.

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto