Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
La Coral de pares de l’escola ja està en marxa!
Contacte
 
CA ES

La Coral de pares de l’escola ja està en marxa!

La Coral de pares de l’escola ja està en marxa!

La Coral de pares ja és una realitat a la nostra escola. Organitzada per l’AMPA i integrada per un grup de mares i pares d’Avantis i Pineda, la Coral es reuneix tots els dimecres de 19h a 20h en el Saló Albella de Pineda.

Després de practicar uns exercicis de respiració i relaxació muscular, es treballa l'entonació i el reconeixement de diferents notes i acords. Actualment estan preparant a tres veus la cançó africana Ayna Ngena, sota la direcció d'una de les especialistes del Departament de Música de Pineda, Àngels Martínez, cantaire de diferents grups de veu i amb experiència en la direcció de coral d'adults.

Les properes setmanes s'ampliarà el repertori atenent als suggeriments dels integrants de la Coral i s'incorporarà l'acompanyament d'alguns instruments.

Els pares i mares de l’escola que desitgeu formar part d'aquest grup de veus, podeu apuntar-vos enviant un correu electrònic a l'adreça ampa@pineda.es. Com sabeu, per pertànyer a la Coral no és necessari tenir unes habilitats musicals especials sinó ganes de compartir i gaudir d'una tarda amb altres pares del col·legi.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto