For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
L’Imma Villanueva rep un premi de la Societat Catalana de Matemàtiques
Contacte
 
CA ES

L’Imma Villanueva rep un premi de la Societat Catalana de Matemàtiques

L’Imma Villanueva rep un premi de la Societat Catalana de Matemàtiques

L'Imma Villanueva, alumna de 3r d’ESO de Pineda, va ser premiada a l’acte de lliurament de premis de la Prova Cangur celebrat a la UPC, competició en què va quedar classificada en la posició 11  sobre 6.105 participants.

En l’acte hi van intervenir la consellera d’Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau; Antoni Giró, rector de la Universitat Politècnica de Catalunya; Jordi Quer, degà de la Facultat de Matemàtiques i Estadística de la UPC; Salvador Giner, president de l’IEC i Joan de Solà-Morales, president de la Societat Catalana de Matemàtiques de l’IEC.

La Prova Cangur és una activitat impulsada per l'Associació internacional Le Kangourou sans Frontières, de la qual és membre la Societat Catalana de Matemàtiques  i que té com a objectiu estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes.

D’entre tots els alumnes convocats a l’acte de lliurament de premis, només un 13% són noies. Aquesta dada està relacionada amb un tema que preocupa a la gran majoria de països europeus: el baix percentatge d’alumnes  noies que accedeixen a titulacions universitàries de l’àmbit de la tecnologia. En el cas d’Espanya, aquesta xifra és un 3%, davant del 13.3% de nois. Des de les escoles d’educació diferenciada tractem d’impulsar l’accés de les alumnes a carreres científico- tècniques, tan és així que el nostre percentatge d’accés de noies a aquest tipus d’estudis supera el 13% .

En el cas concret de Pineda, el curs passat el 22% de les nostres alumnes que van accedir  a la universitat van  triar carreres científico-tècniques: Enginyeria Industrial, Enginyeria Mecànica, Matemàtiques, Enginyeria Aeroportuaria o Enginyeria Alimentària.

Des de la seva primera edició, les proves Cangur es desenvolupen amb el ple suport de l'Institut d'Estudis Catalans i del Departament d'Ensenyament, en col·laboració amb les universitats de Catalunya i altres entitats cíviques.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto