For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
L’escriptora Eva Mateo fa el lliurament dels premis Xim i Xesca  a Primària
Contacte
 
CA ES

L’escriptora Eva Mateo fa el lliurament dels premis Xim i Xesca a Primària

L’escriptora Eva Mateo fa el lliurament dels premis Xim i Xesca  a Primària

L’escriptora Eva Mateo ha visitat Pineda per atorgar a les alumnes de Primària els premis de tardor Xim i Xesca i ha aprofitat per aconsellar i animar les alumnes a triar llibres que els hi agradin per poder viure més intensament les històries que s’hi narren.

Xim i Xesca és un portal d’internet que pretén fomentar els hàbits de lectura i la comprensió lectora mitjançant un programa que es basa en la resolució d’uns qüestionaris que, mitjançant un sistema de punts, serveixen com a incentiu per motivar-los en la lectura. Aquesta iniciativa sorgeix de la preocupació per la falta d’interès per la lectura dels nostres joves i per la necessitat de fomentar el gust per la lectura tant pels joves com pels més petits.

Les guanyadores del premi de tardor han estat Ainhoa López de 4rC, Paula Gallego de 4rB i Júlia Muñoz de 5èB.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto