For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
L’escriptora Eulàlia Solé es reuneix amb les alumnes de La Redacció
Contacte
 
CA ES

L’escriptora Eulàlia Solé es reuneix amb les alumnes de La Redacció

L’escriptora Eulàlia Solé es reuneix amb les alumnes de La Redacció

L’Eulàlia Solé, sociòloga, escriptora i col·laboradora habitual de diaris com La Vanguardia o El Punt Avui va visitar Pineda el 29 de novembre per reunir-se amb l’equip de La Redacció i fer un col·loqui sobre temes d’actualitat.


A més de repassar diferents esdeveniments que han tingut lloc recentment, es van analitzar les conseqüències dels mateixos en la societat. L’Eulàlia Solé va plantejar la cultura com “tot allò que caracteritza una civilització”, i entre totes van profunditzar en la importància de ser conscients que les noves tecnologies resulten un complement molt eficaç, però no constitueixen l’essència del nostre coneixement. L’escriptora animà les alumnes de La Redacció a adonar-se de que “quanta més vida interior atresorem, menys necessitat material tindrem”.


Article escrit per les alumnes de La Redacció.
 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto