For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
L’equip de la Hengyi He, 1ª posició a la competició europea del GEP a Torí
Contacte
 
CA ES

L’equip de la Hengyi He, 1ª posició a la competició europea del GEP a Torí

L’equip de la Hengyi He, 1ª posició a la competició europea del GEP a Torí

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a la ciutat italiana de Torí la final internacional del Global Enterprise Project, organitzada per Junior Achievment. La Hengyi He, alumna de Batxillerat de Pineda, després de quedar classificada a la semifinal de Catalunya, ha format part de l’equip guanyador la final europea d’aquest projecte per a emprenedors.

Durant la competició, que es va desenvolupar íntegrament en anglès, es va proposar idear un projecte que ajudés a pal·liar el gran problema de la desocupació juvenil mitjançant l’ús de les noves tecnologies.

Aquest programa, que forma part de l’European Round Table of Industries (ERT) i es desenvolupa amb el patrocini d’empreses com Repsol, Telefònica, Siemens, Vodafone i SAP, té com a objectiu motivar els estudiants per a que siguin emprenedors, experimentin i sàpiguen detectar oportunitats empresarials, alhora que potencia les competències necessàries per a la seva incorporació al món laboral: capacitat de reflexió, treball en equip, presa de desicions, creativitat, perseverança i autoestima.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto