Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
L’equip de la Hengyi He, 1ª posició a la competició europea del GEP a Torí
Contacte
 
CA ES

L’equip de la Hengyi He, 1ª posició a la competició europea del GEP a Torí

L’equip de la Hengyi He, 1ª posició a la competició europea del GEP a Torí

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a la ciutat italiana de Torí la final internacional del Global Enterprise Project, organitzada per Junior Achievment. La Hengyi He, alumna de Batxillerat de Pineda, després de quedar classificada a la semifinal de Catalunya, ha format part de l’equip guanyador la final europea d’aquest projecte per a emprenedors.

Durant la competició, que es va desenvolupar íntegrament en anglès, es va proposar idear un projecte que ajudés a pal·liar el gran problema de la desocupació juvenil mitjançant l’ús de les noves tecnologies.

Aquest programa, que forma part de l’European Round Table of Industries (ERT) i es desenvolupa amb el patrocini d’empreses com Repsol, Telefònica, Siemens, Vodafone i SAP, té com a objectiu motivar els estudiants per a que siguin emprenedors, experimentin i sàpiguen detectar oportunitats empresarials, alhora que potencia les competències necessàries per a la seva incorporació al món laboral: capacitat de reflexió, treball en equip, presa de desicions, creativitat, perseverança i autoestima.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto