For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
L’equip de bàsquet de Torxa rep el premi “Compta fins a tres”
Contacte
 
CA ES

L’equip de bàsquet de Torxa rep el premi “Compta fins a tres”

L’equip de bàsquet de Torxa rep el premi “Compta fins a tres”

El passat dimecres 19 de juny va tenir lloc la cerimònia de lliurament de premis  “Compta fins a tres” corresponent al curs 2012-2013, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona .

Aquests guardons reconeixen projectes, entitats, centres docents, entrenadors, equips i tutors de joc que destaquen per la seva esportivitat i pel seu treball en la transmissió de valors positius en la pràctica esportiva escolar.

afició de l´equip benjamí de bàsquet del club Torxa va ser premiada pel recolzament,  la il·lusió i l´ambient festiu que s’ha viscut a cadascun dels seus partits durant el curs 2012-2013.

Des de Pineda donem l’enhorabona a tot l’equip de bàsquet de Torxa i a la seva incondicional afició, felicitats!

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto