For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Joves emprenedores de Pineda al BCN Thinking Challenge
Contacte
 
CA ES

Joves emprenedores de Pineda al BCN Thinking Challenge

Joves emprenedores de Pineda al BCN Thinking Challenge

BCN Thinking Challenge es va proposar unir grups d'alumnes de diferents universitats i especialitats -que aportaven innovació, originalitat i dinamisme-, i professionals de diferents sectors, que van sumar a la joventut la seva saviesa i experiència. Al llarg del dia, cada grup havia de resoldre un “entrepreneurship case” amb un objectiu social: oferir una solució que fomenti el rendiment escolar.

Durant la jornada, els participants van comptar amb l'assessorament permanent de professionals en l'àmbit jurídic-legal, fiscal, laboral i comptable. Un grup de headhunters va presenciar el seu treball a la recerca de talent universitari.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto