For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Jornades de Formació de Professorat
Contacte
 
CA ES

Jornades de Formació de Professorat

Jornades de Formació de Professorat

Durant la primera setmana de setembre s’han celebrat a Pineda les Jornades de Formació de Professorat, un programa de conferències i sessions de treball individual i en equip en el qual participa anualment tot el personal docent de l’escola.

Aquest any hem comptat amb la presència de Natalia Caycedo i Montse Piqué, membres de l’Institut Mèdic de Sofrologia Caycediana, que han impartit un curs teòric i pràctic a tot el professorat amb l’objectiu de fomentar el benestar personal i laboral i optimitzar el rendiment professional.

El treball en equip, una competència cada cop més valorada en tots els entorns professionals, ha estat també objecte d’aprenentatge en aquestes jornades. Mercedes Grandes, de la consultora de formació i desenvolupament Medrugan, ha impartit unes sessions sobre la importància de treballar en equip per optimitzar temps i recursos.

A més d’aquests cursos, les professores d’Avantis i Pineda també han participat en altres sessions de treball i formació específiques de cada etapa i departament.

Després d'aquesta setmana d'intensa formació l'equip docent de la nostra escola  inicia el curs amb un impuls encara major cap a l'excel·lència professional.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto