For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Jornada solidària a Secundària i Batxillerat organitzada per FES SOMRIURE
Contacte
 
CA ES

Jornada solidària a Secundària i Batxillerat organitzada per FES SOMRIURE

Jornada solidària a Secundària i Batxillerat organitzada per FES SOMRIURE

Les alumnes de Secundària i Batxillerat acaben el trimestre amb una jornada plena d’activitats solidàries promoguda per FES SOMRIURE, l’escola solidària de Pineda. Organitzades per grups, han visitat els ancians de la Residència Prytanis, la Residència Caballeros, la Fundació Santa Eulàlia i la Llar d’avis de Santa Eulàlia, allà els han cantat nadales i els han fet una bona estona de companyia. També han ajudat a la Fundació Boscana i al Cottolengo, han fet manualitats amb les mares adolescents de la Fundació ProVida, han fet recollida d’aliments en alguns supermercats per Maternity i Casa del Carmen, han col·laborat amb la Fundació La Nau, així com en algunes tasques de neteja i decoració nadalenca d’Avantis i Pineda i de la Parròquia Nostra Senyora de Betlem.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto