For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Jornada de Lideratge  Femení a l’entorn educatiu
Contacte
 
CA ES

Jornada de Lideratge Femení a l’entorn educatiu

Jornada de Lideratge  Femení a l’entorn educatiu

El passat 9 d’octubre, un grup de professores de Pineda va participar a la Jornada de Lideratge  Femení a l’entorn educatiu, organitzada per EASSE Catalunya, que va tenir lloc a l’Auditori de l’Institut Català de les Dones de Barcelona.

La jornada va comptar amb una conferència sobre educació diferenciada titulada “Developing  young  women  leaders through single-sex education” (Desenvolupant dones joves líders a través de l’educació diferenciada).  La ponent, Talana Bradley,   és la directora de la Young Women’s Leadership School, una escola d’educació diferenciada pública per alumnes amb situacions socioeconòmiques molt desfavorides situada a Brooklyn.

Durant la sessió va explicar la seva experiència al capdavant d’aquesta escola, que ha rebut la màxima qualificació otorgada pel Departament d’Ensenyament de Nova York, atenent al rendiment acadèmic dels seus estudiants i a la qualitat de l’entorn educatiu.  Els resultats de l’educació diferenciada cada cop són més positius i evidents, tant és així que als Estats Units hi ha en l’actualitat 2.000 escoles d’educació diferenciada;  concretament, des de 2006  més de 500 escoles públiques s’han convertit total o parcialment en escoles diferenciades.

Respecte de situació actual en què es troba l’educació diferenciada a Espanya, Talana Bradley va afirmar que “seria una discriminació que les famílies no poguessin triar el model d'escola que volen per als seus fills o filles".  
 

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto