For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Jornada de les Famílies a Torreciutat: darreres novetats
Contacte
 
CA ES

Jornada de les Famílies a Torreciutat: darreres novetats

Jornada de les Famílies a Torreciutat: darreres novetats

Afegim més informació sobre el viatge per participar a la Jornada Mariana de la Família, una trobada de famílies d’arreu per posar-nos sota la protecció de la Mare de Déu de Torreciutat. Aquest any se celebrarà l'1 de setembre i estarà presidida pel prelat de l’Opus Dei, mons. Fernando Ocáriz. Des de Pineda voldríem tenir-hi una presència especial, ja que el proper curs 2018-19 es compliran 50 anys de la nostra tasca educativa a L’Hospitalet.

Hora i lloc de sortida de l'autocar: Col·legi Pineda a les 7'30h (es prega puntualitat). Farem una breu parada a mig camí per esmorzar.

Arribada a Torreciutat al voltant de les 11'00h (l'autobús ens deixarà a l'aparcament que hi ha al costat del Santuari), per seguir el següent horari: 

  • 11:45 h. Oració i ofrenes de les famílies, de nens de Primera Comunió, de parròquies, col·legis, associacions... (A més de les ofrenes preparades pel col·legi, a Torreciutat ens demanen que portem productes d'higiene elemental: sabó, paper higiènic, pasta i raspalls de dents…). Aquest dia farem una gran recollida per lliurar-la després al projecte Maternity, una iniciativa que ajuda a dones embarassades que afronten la seva maternitat en situació de soledat o abandonament i compten amb escassos recursos.
  • 12:30 h. Santa Missa
  • 14:30 h. Festival infantil
  • 15:30 h. Oferiment de nens a la Verge
  • 16:00 h. Trobada amb el Prelat
  • 17:00 h. Sant Rosari i Exposició Solemne

En acabar, immediatament ens dirigirem al nostre autocar en el mateix lloc en el qual ens ha deixat al matí, ja que és un dels primers a sortir de tornada a Barcelona. Tornarem a fer una breu parada a mig camí.

21:00 h. Hora aproximada d'arribada a Pineda.

Preu per adult 15€

Preu per nen fins als 12 anys que ocupi plaça 12€

Totes les persones interessades no dubteu a apuntar-vos al més aviat possible en aquest formulari

Les persones que vinguin amb mitjans propis i vulguin unir-se a les ofrenes que farem en nom de les famílies de Pineda, ens trobarem a les 11'30h a la imatge de la Sagrada Família que hi haurà a l'esplanada.

Tenim preparades unes ofrenes que han elaborat les alumnes de 3r de Primària, és per això que volem convidar d'una manera especial a aquesta jornada a totes les famílies de les alumnes que aquest curs han fet la Primera Comunió. Per fer aquestes ofrenes, les alumnes que vulguin, podran portar el vestit que varen dur a la cerimònia, tot i que no és imprescindible.​ ​

Us podeu informar de tots els detalls a la web del santuari de Torreciutat.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto