For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Jornada d’espectacles científics a Secundària i Batxillerat
Contacte
 
CA ES

Jornada d’espectacles científics a Secundària i Batxillerat

Jornada d’espectacles científics a Secundària i Batxillerat

Per tal d’acabar el curs escolar amb un intensiu d'observació, investigació, experimentació i deducció, a Pineda hem celebrat la Jornada Científica. Les alumnes de Secundària i Batxillerat han dedicat un dia sencer a fer activitats relacionades amb aquesta disciplina, com ara tallers de laboratori, concursos de vídeos científics, geocatching, trivial de ciències, una sessió amb un perfumista de Perfums Puig, un taller d’olors i un cinema científic. Ha estat una jornada molt profitosa en què les alumnes han pogut gaudir de tot un espectacle científic a l’escola.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto