For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Jornada cienctífica: 7 hores de pràctiques de física, química, biologia i geologia
Contacte
 
CA ES

Jornada cienctífica: 7 hores de pràctiques de física, química, biologia i geologia

Jornada cienctífica: 7 hores de pràctiques de física, química, biologia i geologia

Durant la Jornada de la Ciència, que va tenir lloc el dia 17 de Juny, les alumnes van poder reforçar d’una manera totalment pràctica els continguts apresos durant el curs a les matèries de ciències.

Així, les alumnes van assistir a una conferència sobre la relació existent entre l’economia, la ciència i la tecnologia a càrrec de Lluís Mª Riera i al taller científic Pràctiques espectaculars”. Durant aquest taller les alumnes van descobrir coses tan curioses com que el fet de poder moure les aletes del nas o les orelles és un aspecte genètic o que la Coca-cola normal conté l’equivalent a sis sobres de sucre.

A més a més, van haver-hi diferents concursos relacionats amb el món de la ciència, com ara vídeos científics, l’elaboració del logo de la propera jornada de la ciència o la creació d’una cèl·lula amb material reciclat.

La jornada va concloure amb un visionat de pel·lícules de ciència ficció i amb una gimcana que incloïa una prova d’endevinar olors i essències, un trivial amb preguntes de física, química, biologia i geologia i un Runnig Match, on les alumnes havien de relacionar informació que anaven trobant pel pati del col·legi.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto