For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Ja hem aterrat a Irlanda!
Contacte
 
CA ES

Ja hem aterrat a Irlanda!

Ja hem aterrat a Irlanda!

El programa d'immersió llingüística a l'estranger ja és una realitat a Pineda, tant és així que un grup d'alumnes del col·legi ha aterrat a Irlanda disposades a cursar allà el primer trimestre. Acompanyades per la Marta Sedó, professora del Departament d'Anglès de Pineda, s'han instal·lat a Dublín amb un clar objectiu: submergir-se en l'idioma de la globalització, l'anglès, i guanyar en autonomia personal.

 

Durant aquests primers dies les nostres alumnes s'estan adaptant a la seva nova ciutat, han conegut a les famílies amb les quals conviuran aquests mesos, el seu nou col·legi, professors i companys de classe. Les primeres impressions són molt positives i, encara que a L’Hospitalet les trobarem a faltar, esperem que gaudeixin d'aquesta gran experiència.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto