Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Ja hem aterrat a Irlanda!
Contacte
 
CA ES

Ja hem aterrat a Irlanda!

Ja hem aterrat a Irlanda!

El programa d'immersió llingüística a l'estranger ja és una realitat a Pineda, tant és així que un grup d'alumnes del col·legi ha aterrat a Irlanda disposades a cursar allà el primer trimestre. Acompanyades per la Marta Sedó, professora del Departament d'Anglès de Pineda, s'han instal·lat a Dublín amb un clar objectiu: submergir-se en l'idioma de la globalització, l'anglès, i guanyar en autonomia personal.

 

Durant aquests primers dies les nostres alumnes s'estan adaptant a la seva nova ciutat, han conegut a les famílies amb les quals conviuran aquests mesos, el seu nou col·legi, professors i companys de classe. Les primeres impressions són molt positives i, encara que a L’Hospitalet les trobarem a faltar, esperem que gaudeixin d'aquesta gran experiència.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto