For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Ja ha començat el Diverestiu!
Contacte
 
CA ES

Ja ha començat el Diverestiu!

Ja ha començat el Diverestiu!

La Inés González, alumna de Pineda, ens explica cóm ha estat aquesta primera setmana d'activitats refrescants, jocs, excursions...

Cada estiu Pineda ofereix un programa d’activitats refrescants per al mes de juliol, com ara excursions, piscina, cuina o jocs que es combinen amb classes d’anglès, tallers de valors, teatre... Alumnes de tots els cursos de Primària han gaudit ja de la primera setmana de Diverestiu.


La  Inés González, que cursarà 4rt de Primària, ens explica com han estat aquests primers dies: “Al Diverestiu hem fet…Living English! És una classe molt divertida en english. També a la classe de cuina vam fer unes magdalenes que es diuen cupcakes i una pizza. A manualitats hem fet un imán de les olimpíades i al taller de valors hem parlat de la sinceritat.  Hem fet moltes coses! Teatre, laboratori, jocs, etc. Ah, i també hem anat d’excursió al Camp Nou! Ha estat una setmana molt molt divertida”.

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto