For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
IV Jornada de Formació de Líders a la Universitat Internacional de Catalunya
Contacte
 
CA ES

IV Jornada de Formació de Líders a la Universitat Internacional de Catalunya

IV Jornada de Formació de Líders a la Universitat Internacional de Catalunya

Les alumnes del Consell de Curs de 1r i 2n de Batxillerat van assistir el passat dimecres a la VI Jornada de Formació de Líders organitzades per la UIC. La Jornada va estar composta de dues conferències que ens van servir per saber quines aptituds ha de tenir un bon líder, quina actitud ha d’adoptar i com descobrir les “claus” per convertir-se en un líder.


La primera sessió “Primero, conócete a ti mism@", a càrrec de la Dra. Consuelo León, professora de Sociologia i Comunicació Escrita de la Facultat de Comunicació de la UIC, ens va fer reflexionar mitjançant una activitat conjunta sobre les qualitats que ha de tenir un líder. Posant en comú els resultats vam extreure’n les 7 “C’s” del líder: carisma, compromís, capacitat, concentració, consell, cor i, per últim, credibilitat. Això ens va fer veure que el lideratge sobre els altres comença pel lideratge sobre un mateix.


La segona conferència “¿Yo, líder? Diez claves para llegar a serlo” la va dur a terme Miguel Espinet, antic alumne d’ADE de la UIC i soci fundador de Lead Solution. Espinet ens ha fet entendre que tots serem líders en algun moment de la nostra vida, a l’escola, a la feina o amb la família i ens ha desvetllat les 10 claus per arribar a ser un líder: esforç, valentia, és a dir, arriscar-se sense por al fracàs, educació, autoconeixement, autoestima, confiança envers els altres, actitud, objectius, millora contínua i, sobretot, tenir presents els nostres valors.


Aquestes sessions han servit per conèixer millor la personalitat dels bons líders i per saber detectar i potenciar els dots de lideratge que hi ha dintre de cadascú.


 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto