For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
International Scientific Seminar in Learning Sciences & Jornada Teológico-Didáctica
Contacte
 
CA ES

International Scientific Seminar in Learning Sciences & Jornada Teológico-Didáctica

International Scientific Seminar in Learning Sciences & Jornada Teológico-Didáctica

A Pineda fomentem la formació permanent del professorat, ja que considerem que és essencial per aconseguir una millor qualitat educativa. Durant les darreres setmanes nombroses professores han participat a diferents congressos sobre temàtiques relacionades amb les assignatures que imparteixen.

A la Universitat Internacional de Catalunya es va celebrar el 1st International Scientific Seminar in Learning Sciences. Les caps de Departament de Pineda van assistir a sessions impartides per experts com per exemple la Marta Soler, doctora en Human Development and Psycology per Harvard University, o en Ramón Flecha, investigador del INCLUD-ED Project.

Membres del Departament de Religió del col·legi van assistir a la VI edició de les Jornadas Teológico-Didácticas, organitzades per la Universidad de Navarra, que van tenir lloc a la seu de IESE de Madrid. El tema principal de les jornades va ser “Nueva evangelización. Nuevos métodos, nuevos lenguajes” i es treballaren qüestions com la cultura contemporània i la seva incidència en la percepció de la fe.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto