For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Inma Villanueva, premiada per la Societat Catalana de Matemàtiques
Contacte
 
CA ES

Inma Villanueva, premiada per la Societat Catalana de Matemàtiques

Inma Villanueva, premiada per la Societat Catalana de Matemàtiques

La setmana passada va tenir lloc el lliurament de premis de les proves Cangur, organitzades per la Societat Catalana de Matemàtiques i celebrades a la UPC. A l’acte, presidit per la Consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, l’alumna Inma Villanueva va rebre per tercer any consecutiu un premi a la millor participant del seu nivell de la seu del Baix Llobregat. Des de Pineda li donem l’enhorabona i l’animem a continuar afrontant reptes matemàtics!

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto