For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Inma Villanueva, de nou entre els millors a les Proves Cangur
Contacte
 
CA ES

Inma Villanueva, de nou entre els millors a les Proves Cangur

Inma Villanueva, de nou entre els millors a les Proves Cangur

Més de 40 alumnes de 3r d'ESO a 2n de Batxillerat de Pineda es van presentar el passat mes de març a les Proves Cangur 2014, organitzades per la Societat Catalana de Matemàtiques per estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes.

L'Imma Villanueva, alumna de 4t d’ESO, ha obtingut la millor classificació entre tots els estudiants de nivell 2 que van realitzar les proves al Campus de la UPC del Baix Llobregat. Es tracta del segon any consecutiu que l'Inma és premiada per la Societat Catalana de Matemàtiques, ja que el curs passat es va classificar en la posició 11 sobre 6.105 participants. Arran de tan bon resultat, l’Inma va ser seleccionada per la Facultat de Matemàtiques de la UPC per entrenar-se durant aquest curs per a l'Olimpiada Matemática Española i l'actual convocatòria de les Proves Cangur en la qual també ha destacat. 

Des de Pineda donem l'enhorabona i animem a les nostres alumnes a seguir afrontant amb il·lusió i esforç tants reptes matemàtics!

 

 

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto