For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Immersió lingüística Irlanda
Contacte
 
CA ES

Immersió lingüística Irlanda

Dins el projecte educatiu de Pineda hem vist l'oportunitat d'oferir-la possibilitat de realitzar una immersió a Irlanda, per facilitar la fluïdesa d'una de les tres llengües que estudien les nenes, l'anglès.

Aquest projecte no el desenvolupa directament el col·legi, sinó que ens sumem a l'experiència de "Helan (Education & Languages)" que compten amb tot el necessari, perquè la immersió lingüística de les nenes a Irlanda sigui una gran experiència tant en aprenentatge com en valor personal.

Us col·loquem la documentació on s'explica tot la informació, però de cara a tenir més informació detallada podeu parlar o posar-vos en contacte amb Elisabet Bosch (professora d'anglès de les vostres filles) al correu e.bosch@pineda.es.

També si voleu podeu omplir el formulari de pre-inscripció, i us anirem informant de tots el detalls.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto