Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

"I tu, a quin cole vas anar?"

La nit del divendres 13 de desembre Pineda es va vestir de gala per rebre a més de seixanta antigues alumnes que assistien a la tradicional celebració de nadal de l’escola.

Després d'un sopar en el menjador de professores, va tenir lloc la presentació dels nous projectes de l'Agrupació d'Antigues Alumnes per a aquest curs. A continuació es va fer lliurament d'un petit detall personalitzat per a cada antiga alumna amb el qual es convidava de manera oficial al ALUMNI MEETING POINT, la jornada d'antigues alumnes que tindrà lloc el proper 5 d'abril de 2014.

Durant la vetllada, les joves universitàries que pertanyen a les promocions més recents de Pineda van aprofitar per reprendre el contacte entre antigues companyes de classe i estrènyer els llaços d'amistat forjats durant tants anys d'experiències compartides a Pineda. Un photocall amb el logo de l’escola i alguns detalls divertits van fer d'aquest sopar un esdeveniment per immortalitzar en la galeria de fotos adjunta.

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto