For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
How does a volcano erupt?
Contacte
 
CA ES

How does a volcano erupt?

How does a volcano erupt?

Les alumnes de 4t de Primària estrenen aquest curs Experiments, una assignatura en anglès que es realitza una vegada per setmana i en la qual es fan experiments relacionats amb els continguts que treballen a Coneixement del Medi Natural i Social.

Per aprendre sobre els minerals i les roques magmàtiques d'una manera pràctica i manipulativa, han construït un volcà a base de plastelina, cartró, i una ampolla de plàstic. Barrejant aigua, vinagre, colorant, fairy i bicarbonat han aconseguit una reacció similar a l’erupció de un volcà, de manera que han pogut veure el procediment.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto