For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Hàbits saludables, contes populars i molt ritme al festival de Primària
Contacte
 
CA ES

Hàbits saludables, contes populars i molt ritme al festival de Primària

Hàbits saludables, contes populars i molt ritme al festival de Primària

El passat divendres les famílies de Primària de Pineda van poder gaudir d’un festival de fi de curs creatiu que unia el tema de la setmana monogràfica, els hàbits saludables, amb alguns contes tradicionals de la literatura infantil.

Aquesta fusió de temes tan diferents va donar lloc a una gran actuació per part de les alumnes, molt treballada durant mesos i també molt esperada. Durant el festival es van incloure continguts preparats durant l’any a les classes d’Educació Física; així, les alumnes de 1r i 2n treballaven la consciència corporal i les de 3r i 4t les habilitats motrius d’un nivell superior. Les alumnes de 5è i 6è van elaborar elles mateixes la seva pròpia coreografia, per tant, van treballar tant la part física com l’originalitat, la coordinació i el treball en equip.

A més a més, part dels materials que utilitzaven les alumnes durant les actuacions van ser resultat d’un gran treball manual en equip per part de les professores i les alumnes.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto