For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
 Guants, òrgans i… al laboratori!
Contacte
 
CA ES

Guants, òrgans i… al laboratori!

 Guants, òrgans i… al laboratori!

Les alumnes de 6è de Primària s'han traslladat aquest matí al laboratori de ciències de Pineda per treballar de manera vivencial Nutrition, breathing and circulation, temes propis de l'assignatura de Science.

Amb la finalitat d'aprendre sobre el sistema digestiu, respiratori, circulatori i urinari, les alumnes han diseccionat els diferents òrgans d'un animal: pulmons, ronyons i cor. Equipades amb guants de làtex i instrumental de laboratori, han pogut separar i distingir les diferents parts de cada òrgan, materialitzant així el contingut del seu aprenentatge.

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto