For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Gravació del reportatge Homemakers a Pineda
Contacte
 
CA ES

Gravació del reportatge Homemakers a Pineda

Gravació del reportatge Homemakers a Pineda

A finals d’abril, la productora argentina Dígito va grabar a les nostres instal.lacions part del reportatge Homemakers de la fundació Fontananova de Roma.  Aquest audiovisual sobre el valor de la feina de la llar i la importància de la conciliació de la vida familiar i laboral  inclou entrevistes a experts en la matèria procedents de Londres, París, Chicago, Barcelona, Roma  i Buenos Aires.


En el cas de Barcelona, les persones entrevistades han estat l’Ana Zamorano, Coordinadora acadèmica d’Avantis, i a la Maria Elisa Vergés, psicòloga i professora d’Avantis, que van parlar  sobre el  paper de la mare a la família i a la llar, i com això afecta  els fills.


Les instal.lacions del nostre col.legi es van convertir durant un dia en les localitzacions òptimes per a la gravacio d’un reportatge de difusió internacional.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto