Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Gravació del reportatge Homemakers a Pineda
Contacte
 
CA ES

Gravació del reportatge Homemakers a Pineda

Gravació del reportatge Homemakers a Pineda

A finals d’abril, la productora argentina Dígito va grabar a les nostres instal.lacions part del reportatge Homemakers de la fundació Fontananova de Roma.  Aquest audiovisual sobre el valor de la feina de la llar i la importància de la conciliació de la vida familiar i laboral  inclou entrevistes a experts en la matèria procedents de Londres, París, Chicago, Barcelona, Roma  i Buenos Aires.


En el cas de Barcelona, les persones entrevistades han estat l’Ana Zamorano, Coordinadora acadèmica d’Avantis, i a la Maria Elisa Vergés, psicòloga i professora d’Avantis, que van parlar  sobre el  paper de la mare a la família i a la llar, i com això afecta  els fills.


Les instal.lacions del nostre col.legi es van convertir durant un dia en les localitzacions òptimes per a la gravacio d’un reportatge de difusió internacional.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto