For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Gràcies, enhorabona i… fins al setembre!
Contacte
 
CA ES

Gràcies, enhorabona i… fins al setembre!

Gràcies, enhorabona i… fins al setembre!

El curs escolar 2013-2014 ha arribat a la seva fi, i per celebrar tots els esforços grans i petits que han invertit les nostres alumnes al llarg de l'any hem organitzat diferents esdeveniments durant aquesta última setmana. La jornada esportiva, en la qual han col·laborat les antigues alumnes del col·legi, l’English day, ple de premis, concursos i reptes, i els tradicionals actes actes acadèmics de cloenda de curs, en els quals s'ha fet lliurament dels premis “Pi, amatller i olivera”, a més d'altres reconeixements de Matematics o del taller d'escacs.

Ha estat una setmana plena d'emocions que ha contribuït a gaudir del reconeixement i la satisfacció pel treball ben fet al llarg de tot l'any. Enhorabona i gràcies a totes, us esperem el proper curs amb molts reptes i nous projectes per seguir creixent!

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto