For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Forum 3D, t’atreveixes a mirar diferent?
Contacte
 
CA ES

Forum 3D, t’atreveixes a mirar diferent?

Forum 3D, t’atreveixes a mirar diferent?

Pineda celebra el primer concurs interdisciplinari que uneix cultura, fe i comunicació per aportar una visió tridimensional de la realitat  Amb motiu de l’Any de la Fe, a  Pineda s’ha portat a terme el projecte YouCat: Broadcast your Faith, que consisteix en l’aprofundiment per part de les alumnes de 3r i 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat, en la fe cristiana en relació amb diversos camps de l’ensenyament. Així, hem pogut veure projectes que relacionaven fe i comunicació, fe i història, fe i matemàtiques, fe i art, etc.


El dia 25 de gener es va celebrar el primer Forum 3D  al Saló Albella del col·legi. Les alumnes seleccionades van exposar els seus treballs davant de les seves companyes, de professores i del jurat encarregat de decidir els projectes guanyadors, format per l’arquitecta i artista Mònica Rozman, la periodista  Dolors Massot i la directora de Pineda, Núria López.


En aquestes exposicions hem pogut veure l’esforç i el treball que han realitzat totes les alumnes i ens han servit per adonar-nos que la fe està present a tots els àmbits de vida. Les dades del lliurament de premis estan disponibles a la pàgina web del Forum 3D juntament amb la galeria fotogràfica de l’event.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto