For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Formació per a pares sobre iPads i Campus Pineda
Contacte
 
CA ES

Formació per a pares sobre iPads i Campus Pineda

Formació per a pares sobre iPads i Campus Pineda

Durant les últimes setmanes els pares i mares de 5è de Primària han participat a les sessions de formació sobre iPads impartides a l’escola. D’aquesta manera han pogut aprendre sobre el funcionament d’aquest dispositiu amb el qual treballen les alumnes i també sobre el Campus Pineda, l’entorn virtual on es troben els continguts de les assignatures.  Les sessions han estat impartides pel personal de K-tuin i professorat de l’escola.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto