For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Felicitats, matemàtiques!
Contacte
 
CA ES

Felicitats, matemàtiques!

Felicitats, matemàtiques!

Un any més Primària ha participat en el concurs Cangur 2018. Aquest any ha estat un èxit global de participació. Aproximadament hi han concorregut uns 14000 participants de 5è i uns altres 14000 de 6è. Des d’aquí felicitem totes les concursants per la valentia en la participació en aquest repte, pel seu esforç i per la seva il.lusió. D’una manera especial felicitem les alumnes que han aconseguit situar-se en el millor 5% del rànquing i les classificades -amb molt de mèrit- en el millor 1% del rànquing general. Mereixen un fort aplaudiment!

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto