For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Famílies, alumni i Fes Somriure sobre rodes!
Contacte
 
CA ES

Famílies, alumni i Fes Somriure sobre rodes!

Famílies, alumni i Fes Somriure sobre rodes!

El dissabte va tenir lloc a Pineda la Cursa solidària sobre rodes, una activitat familiar organitzada per l'Agrupació d'Antigues Alumnes de Pineda per col·laborar amb el Banc d'Aliments de Barcelona.

La cursa, que va comptar amb la col·laboració de FES SOMRIURE, l'escola solidària de Pineda, va consistir a participar en diferents carreres sobre rodes, el requisit d'inscripció de les quals era aportar un kilo de menjar. Aquesta jornada familiar va resultar molt divertida i efectiva, ja que amb aquesta campanya van recollir més de 100 kilos d'aliments.

Per a les famílies que us animeu a col·laborar, la campanya de recollida d'aliments durarà fins al divendres. Gràcies per la vostra ajuda!

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto