For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Experiència universitària per alumnes preuniversitàries
Contacte
 
CA ES

Experiència universitària per alumnes preuniversitàries

Experiència universitària per alumnes preuniversitàries

Durant els dies 29, 30 i 31 d'octubre les alumnes de Batxillerat de Pineda es van introduir al món universitari a través d'una visita al campus de la Universidad de Navarra a Pamplona i Sant Sebastià.


Professors, alumnes i altres membres de la Universitat van posar al servei de les nostres alumnes les instal·lacions de les diferents facultats, i els van explicar amb detall, mitjançant sessions teòric-pràctiques, quin és el contingut de cada grau i les consegüents sortides professionals. A més, les alumnes van tenir una trobada amb les antigues alumnes de Pineda que ara estudien a la Universidad de Navarra i que els van explicar les seves experiències.


Aquestes jornades preuniversitàries van incloure també una ruta turística per llocs emblemàtics com la Playa de la Concha a Sant Sebastià, el nucli històric de la capital navarresa o la Basílica del Pilar de Saragossa. Com no podia ser d'una altra manera, el turisme gastronòmic va ser també un dels atractius d'aquest breu però intens i productiu viatge pel nord d'Espanya.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto