For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Eurodiputades per un dia
Contacte
 
CA ES

Eurodiputades per un dia

Eurodiputades per un dia

Sis alumnes de Pineda, de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat, han participat en l'edició d'enguany, celebrada a la UIC, del European Youth Parliament (EYP). El Parlament Europeu dels Joves té la finalitat d’apropar la política als joves i que aquests aprenguin a generar i defensar opinions pròpies. Mitjançant la recreació d’un parlament, tal com funciona a la Unió Europea, els participants han tingut l’ocasió de debatre en anglès sobre els principals problemes a què s’enfronta la nostra societat. Aquesta activitat és una magnífica oportunitat per desenvolupar talents com ara parlar en públic, treballar en equip i reflexionar sobre temes d’actualitat.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto