For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Esforç, superació i esperança al congrés Lo Que De Verdad Importa
Contacte
 
CA ES

Esforç, superació i esperança al congrés Lo Que De Verdad Importa

Esforç, superació i esperança al congrés Lo Que De Verdad Importa

Un grup d’alumnes de Batxillerat va participar a Lo Que De Verdad Importa, un congrés per promoure valors com l’esforç, la superació i l’esperança, a través de testimonis de persones que inspiren al canvi i a la lluita per millorar com a persones i fer d’aquest món un lloc millor.

A l’edició celebrada a Barcelona, van participar com a ponents l’esportista extrem Antonio Rodriguez “Toñejo”, el trader i esportista Josef Ajram i Jeniffer Teegge, filla d’un dels nazis més violents de la història.  A continuació podeu veure un vídeo resum de la jornada.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto