For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Ep, que sóc un vianant!
Contacte
 
CA ES

Ep, que sóc un vianant!

Ep, que sóc un vianant!

Amb l'objectiu que les nenes prenguin consciència d'una conducció segura, i que adquireixin habilitats i destresa per a la circulació en un entorn urbà, s'han realitzat diferents tallers amb bicicletes al pati del col·legi complementant-se amb xerrades a les aules.

A les classes, des de 1r fins a 6è de Primària, se'ls ha explicat les pautes de comportament i conductes que han de seguir i els avantatges en temes de mobilitat. Una vegada realitzades aquestes sessions, les nenes de 5è i 6è han pogut posar-ho en pràctica en un circuit que la Guàrdia Urbana ha muntat dins l’escola.

A cada curs s'han treballat uns continguts diferents corresponents a l'edat. En els cursos de Cicle Inicial les sessions han estat enfocades a treballar el comportament com a vianant i utilitzar el camí més segur. En els cursos de Cicle Mitjà, el coneixement de l'entorn viari, format per senyals, mobiliari urbà i normes de seguretat al cotxe. Els principals continguts en les alumnes de Cicle Superior han estat el comportament com a conductores de bicicleta, el coneixement de la ciutat, el respecte entre els diferents usuaris del carrer i l'ús dels serveis públics per aprendre a orientar-se.

A més, les alumnes han comptat per a aquesta activitat amb el suport d'un dossier didàctic on poden aprendre a comportar-se de forma cívica i segura, tant com a vianants com quan són usuàries de bicicleta.

Totes han gaudit molt d'aquests dies. Moltes gràcies Guàrdia Urbana per haver-nos ensenyat tot això!

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto