For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Entrevista a l'Helena Sánchez i la María Nolla, Matrícules d' Honor a Batxillerat
Contacte
 
CA ES

Entrevista a l'Helena Sánchez i la María Nolla, Matrícules d' Honor a Batxillerat

Entrevista a l'Helena Sánchez i la María Nolla, Matrícules d' Honor a Batxillerat

Amb un resultat excel·lent i plenes d'agraïment i il·lusió, l' Helena i la Maria tanquen la seva etapa a Pineda d'una manera especialment exitosa: amb Matrícula d'Honor.

Entre classes de repàs i hores d'estudi a la Biblioteca de Pineda, aquestes alumnes responen a algunes preguntes:

L'Helena Sánchez, alumna de Pineda des de 1r de Primària i futura estudiant de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra.

Quines són les claus per aconseguir tan bons resultats?

A més de l'estudi constant i l'esforç, personalment penso que llegir és fonamental. La lectura et dóna una base per tot i et fa millorar tant en l’ortografia com en l’expressió. Desenvolupa la teva memòria…i t'obre la ment!

Quin és el paper de la professora al Batxillerat? Creus que des del col·legi se us dóna el suport i l'atenció que necessiteu en aquesta última etapa escolar?

Les professores s'encarreguen de guiar-nos en els estudis, sense deixar de banda el nostre desenvolupament personal. Així, no només ens aconsellen sobre les matèries o els exàmens, sinó que també ens dediquen la seva atenció i ens recolzen en la resta d’àmbits de la nostra vida.

Consideres que estàs ben preparada per cursar competentment una carrera universitària? Per què?

Crec que sí. Encara que serà un canvi gran, aquí ens han exigit un nivell alt així que penso que podré adaptar-me amb facilitat al ritme universitari.

Defineix amb tres paraules el Batxillerat a Pineda.

Intens, breu i emocionant.


La María Nolla, alumna de Pineda des de P-3 i futura estudiant d’ ADE-BUSINESS a la Universitat Internacional de Catalunya.

Treure una nota tan alta a Batxillerat, és compatible amb tenir vida social, fer plans amb amics, etc., o implica renunciar a això?

Tenir vida social és indispensable! Les persones necessitem relacionar-nos amb els altres i passar temps amb els amics. Per molt important que sigui l'estudi, no cal deixar això de banda. La clau està a compaginar el temps d'estudi i el de diversió.

Recomanaries a les alumnes de Secundària estudiar Batxillerat a Pineda?

Per descomptat, no només pel nivell que ens exigeixen, que ens dóna una base molt bona, sinó també per l'ambient que hi ha en classe i les amistats que es formen.

Defineix amb tres paraules el Batxillerat a Pineda.

Satisfactori, exigent i inoblidable.

Què és el més important que has après al col·legi?

Quan acabes el col·legi t'adones que el veritablement important no es troba als llibres de textos sinó a les persones que coneixes, la situacions que vius… Gràcies a això aprens a ser una bona persona, que és el que val realment la pena.

 

Des de Pineda, felicitem totes les alumnes de 2n de Batxillerat pel seu esforç i la seva constància. Ara nomès queda un darrer pas: la Selectivitat. Endavant!

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto