For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Entrega dels premis Matematics a Pineda
Contacte
 
CA ES

Entrega dels premis Matematics a Pineda

Entrega dels premis Matematics a Pineda

Cinc alumnes de Primària de Pineda van obtenir una puntuació especialment elevada tant a respostes encertades com a velocitat.

Les alumnes de primària de Pineda aprenen matemàtiques amb una eina especialment dinàmica: Matematics.  Aquest programa ajuda a aprendre el contingut curricular de cada curs mitjançant exercicis, jocs, enigmes i altres activitats que es fan amb ordinador, al col.legi i també des de casa. A més de valorar el nombre de respostes encertades, s’evalua especialment la velocitat de resposta.

Al darrer concurs organitzat per Matematics, cinc alumnes de Pineda van obtenir puntuacions molt destacables a diferents categories:

Leyre Franquet (2n Epri). Posició 28 de 770 participants.

Ainhoa López (3r Epri). Posició 7 de 963 participants.

Iria Herraiz (3º Epri). Posició 38 de 963 participants.

Marta Durante (5è epri). Posició 22 de 1264 participants.

Laia Piñar (6è Epri). Posició 40 de 1569 participants.

Per tal de premiar l’alta participació de Pineda i els bons resultats d’aquestes alumnes, l’equip de Matematics  va visitar el nostre col.legi i va fer entrega oficial dels premis del concurs.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto