For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Engineers, architects or scientists, why not?
Contacte
 
CA ES

Engineers, architects or scientists, why not?

Engineers, architects or scientists, why not?

Des de Pineda volem donar l'oportunitat a les nostres alumnes d'entrar en el món de la tecnologia des d'una edat temprana, 5è i 6è de Primària. Està resultant una experiència molt enriquidora, s'ho pasen d'allò més bé construint des d'un caleidoscopi fins a un vaixell de vapor. Experimenten amb diferents materials, sobretot reciclats; no ens oblidem que volem ser escola verda! Les alumnes de 6è estan desitjant que arribi el mes de gener per començar amb l’activitat de robòtica de Lego, en la que programaran un petit robot.  A més a més, té un plus afegit i és que es fa en anglès. Let's be technologic!

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto