For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Endavant amb la sostenibilitat! Tallers Ecovidre a Primària
Contacte
 
CA ES

Endavant amb la sostenibilitat! Tallers Ecovidre a Primària

Endavant amb la sostenibilitat! Tallers Ecovidre a Primària

La sostenibilitat és un repte col·lectiu que només és possible amb la col·laboració de tots. A Pineda ens hem sumat al projecte ESCOLA VERDA, que és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya, i per això treballem de manera activa la cura del medi ambient.

A Primària hem participat en el Taller Ecovidre, un conjunt d’activitats sobre el reciclatge del vidre dirigides per personal expert.  En el taller van presentar en Mr. Iglú, el personatge del vidre, i les alumnes, organitzades en equips, escollien què podia menjar o no el contenidor de les deixalles; d’aquesta manera apreníem a distingir els diferents tipus de residus. Vam poder aprendre coses molt curioses sobre la història del vidre, el recorregut que fa una ampolla de vidre i els efectes positius que comporta el reciclatge pel medi ambient. També ens va proposar unes aplicacions per poder practicar a casa. En aquesta pàgina web podeu conèixer més sobre en Mr Iglú!

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto