For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Els divendres, sessions i tallers de mares a Pineda
Contacte
 
CA ES

Els divendres, sessions i tallers de mares a Pineda

Els divendres, sessions i tallers de mares a Pineda

Les mares d’Avantis i Pineda ja han començat a preparar el Nadal. Divendres passat Van assistir a una classe pràctica titulada “Cuina de festa a l'abast de tots, un repte familiar”.

Impartida per professionals de l'hosteleria, la sessió va resultar molt útil per a totes les mares que, receptari en mà, van anar seguint pas a pas el procés d'elaboració dels plats. Aquesta tarda la creativitat ha tingut un paper fonamental per elaborar centres nadalencs.

El dimarts 10 de desembre tindrà lloc la tradicional celebració del Nadal de les mares de la nostra escola, que començarà amb un menjar a les 14h i anirà seguida d'un recés mensual, esteu totes convidades!

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto