For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Els clubs Rumbau i Torxa s'acomiaden de les lligues esportives fins al curs que ve
Contacte
 
CA ES

Els clubs Rumbau i Torxa s'acomiaden de les lligues esportives fins al curs que ve

Els clubs Rumbau i Torxa s'acomiaden de les lligues esportives fins al curs que ve

Els equips de volei i bàsquet que entrenen setmanalment a Pineda han finalitzat el seu període de competició i reprendran l'activitat esportiva el proper mes d'octubre.

Les lligues de vòlei i bàsquet en les quals participen Rumbau i Torxa juntament amb altres escoles i associacions de Barcelona han finalitzat per aquest curs escolar. Durant aquest any, les alumnes dels clubs han entrenat en les instal·lacions de Pineda totes les setmanes, millorant la seva tècnica esportiva i aprenent a desenvolupar una estratègia de joc en equip.

Les nostres jugadores s'han enfrontat a rivals difícils de superar i han comptat en tot moment amb el suport de les seves entrenadores i d'una afició incondicional, formada per moltes famílies i companyes de Pineda que han estat testimonis dels seus èxits i els seus fracassos en el terreny de joc.

A més el club Torxa ha rebut aquest any el premi Compta fins a tres 2012-2013, que ha estat concedit per l'Ajuntament de Barcelona a les entitats que més han destacat per promoure els valors educatius en l'esport amb alumnes en edat escolar.

El curs que ve Rumbau i Torxa tornaran a competir en la lliga escolar i obriran les seves llistes per admetre a noves candidates que vulguin formar part dels seus equips de volei i bàsquet. Des de Pineda us informarem sobre els terminis d'inscripció a aquestes activitats extraescolars que promovem en col·laboració amb els clubs.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto