For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Els clubs.. part molt important de la nostra formació!
Contacte
 
CA ES

Els clubs.. part molt important de la nostra formació!

Els clubs.. part molt important de la nostra formació!

Les activitats extraescolars han acabat, agraïm molt al club Torxa i Rumbau la gran tasca que fan al llarg de l'any ajudant a les nenes i joves a aprofitar el seu temps d'oci i estudis amb diferents activitats divertides i formatives.

Entre les activitats que realitzen els clubs estan: l'estudi dirigit, els festivals, teatre, cuina pares amb filles, excursions, festivals i per descomptat l'esport. 

El Club Torxa està a càrrec de la lliga escolar de l'equip de bàsquet i ha guanyat un premi a l'esportivitat, felicitem l'equip per aquest repte!

El Club Rumbau entrena al nostre equip de voley i igualment han guanyat un diploma de la clasificació del Semàfor de Valors. Els felicitem i animem a tots a continuar compartint aquesta experiència i d' altres mes en el seu campament d'estiu.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto