For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
“El valor el mou el cervell. Els valors, el cor”
Contacte
 
CA ES

“El valor el mou el cervell. Els valors, el cor”

“El valor el mou el cervell. Els valors, el cor”

Sota el lema “El valor el mou el cervell. Els valors, el cor”, Lo Que De Verdad Importa va reunir un gran número de joves amb la finalitat de transmetre, mitjançant l’exemple, els valors universals d’humanitat.


El Congrés de Barcelona va contar amb tres ponents que van explicar la seva experiència personal: Anne Dauphine Julliand, Josu Feijoó i Sandra Ibarra. L’Anne va parlar d’un dels valors més importants, l’amor cap als altres. Quan l’Anne va saber que a la seva filla Thaïs li quedava poc temps de vida, va decidir seguir el lema “omplir de vida els dies quan no es poden afegir dies a la vida”, i els va omplir d’amor.


En Josu Feijoo va ser el primer diabètic al món a pujar els Set Cims i a visitar el pol Sud i el pol Nord. Ell va ensenyar que no podem rendir-nos davant les dificultats i que hem de tenir força de voluntat i optimisme per seguir sempre cap endavant.


Finalment, la Sandra va ser un veritable exemple de fortalesa i superació. El fet d’haver superat un càncer als 20 anys i una recaiguda als 27 l’han portat a convertir-se en un autèntic referent en la manera d’abordar la malaltia.


Aquest tipus de congressos són molt enriquidors ja que, a través dels testimonis de determinades persones, s’aconsegueix percebre d’una manera molt més clara el “valor dels valors”.


 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto