For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
El responsable d’educació d’Apple Espanya visita Pineda
Contacte
 
CA ES

El responsable d’educació d’Apple Espanya visita Pineda

El responsable d’educació d’Apple Espanya visita Pineda

Aquest matí Pineda ha rebut la visita del responsable d’educació d’Apple Espanya, Pierre Cesinski, que s’ha mostrat interessat en en desenvolupar un projecte d’innovació amb Ipads a la nostra escola. La intenció de la companyia és “que les escoles que són referents estiguin ben posicionades davant d’Apple”, asseguren.

Aquest projecte s’estudia a Pineda des de diferents perspectives, tant és així que el passat mes de gener un equip de l’escola es va asistir al Apple Leadership Summit 2014 que va tenir lloc a Londres. En aquest congrés es van donar a conèixer diferents experiències d’èxit d’escoles líders a tot el món en la implantació d’Ipads, que van obrir les seves portes per a rebre visites i explicar el seu mètode. Van resultar unes jornades molt interessants i enriquidores en les que vam poder aprofundir en continguts i pràctiques noves.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto