For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
El Projecte Mobile Learning, una realitat a Pineda
Contacte
 
CA ES

El Projecte Mobile Learning, una realitat a Pineda

El Projecte Mobile Learning, una realitat a Pineda

Ens trobem immerses en el curs 2014-2015, que té una particularitat especial: la implantació d'una nova proposta didàctica que busca la integració de l'iPad a l'aula com a instrument per aprendre amb major eficàcia. Cada alumna disposa del seu propi iPad amb accés al Campus Pineda, on es troben els continguts i exercicis de les seves assignatures; a més cada dispositiu incorpora aplicacions genèriques com Pages, Keynote, Simple Mind o Numbers; i específiques com Garage Band per a l'assignatura de música o El rei de les Matemàtiques per a Matemàtiques, entre unes altres. Les alumnes també treballen amb diferents entorns web com Xim i Xesca o Didakids, des dels quals accedeixen tant als exercicis i proves de Lenguatics en els tres idiomes com als de Matematics.

Ha passat un mes escàs des de l'engegada d'aquest projecte a les aules de 5è de Primària, no obstant els resultats estan sent molt positius: l'augment de l’eficàcia en l'aprenentatge, així com la possibilitat de desenvolupar la resposta ràpida i exercitar el treball cooperatiu són cada vegada més evidents. A tot això, se li suma el desenvolupament natural de la competència digital, utilitzada per les alumnes com un mitjà per aconseguir el seu aprenentatge diari.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto