For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
El projecte Júlia's arrenca amb força a Pineda!
Contacte
 
CA ES

El projecte Júlia's arrenca amb força a Pineda!

El projecte Júlia's arrenca amb força a Pineda!

El projecte Júlia’s neix a Pineda arran de la Júlia, una alumna de Primària que pateix Atàxia de Friedreich, una malaltia degenerativa que actualment no té cura. Les creixents dificultats de mobilitat física de la Júlia desperten la sensibilitat de les seves companyes i de tota la comunitat educativa. Per aquest motiu llancem el Projecte Júlia’s, una iniciativa de Fes Somriure, l'escola solidària de Pineda.

El projecte té un doble objectiu: d'una banda, la construcció d'una aula d'atenció especialitzada per a la Júlia i per a totes les nostres alumnes que puguin necessitar-la. A més, volem contribuir econòmicament a la recerca d'un fàrmac contra la malaltia, sumant esforços amb la Fundació STOP-FA. Per recaptar fons, les alumnes i les seves mares han confeccionat més de mil polseres Júlia’s que ja estan a la venda. Amb el mateix objectiu, el dissabte 17 de febrer celebrarem una Festa Infantil Solidària a l’escola.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto