For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
El Projecte Júlia’s ara a Montblanc!
Contacte
 
CA ES

El Projecte Júlia’s ara a Montblanc!

El Projecte Júlia’s ara a Montblanc!

Molt satisfetes de la repercussió i el resultat de l’any passat, un any més no hi pot faltar la música i el taller de polseres Júlia’s en un aperitiu solidari a la Plaça Sant Francesc de Montblanc, el proper dissabte 20 d’octubre, per a totes les famílies i amics d’Avantis i Pineda. 

Com sabeu, el projecte té un doble objectiu: d'una banda, la construcció d'una aula d'atenció especialitzada per a la Júlia i per a totes les nostres alumnes que puguin necessitar-la. A més, volem contribuir econòmicament a la recerca d'un fàrmac contra la malaltia, sumant esforços amb l’Associació STOP-FA.

Us hi esperem!

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto