For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
El projecte Júlia's a la ràdio!
Contacte
 
CA ES

El projecte Júlia's a la ràdio!

El projecte Júlia's a la ràdio!

Aquest matí, l’espai Fòrmula Estel de Ràdio Estel ha acollit Olga Roca -mare de la Júlia-, Marta Postigo -la seva tutora- i Gloria Gil -representant de Fes Somriure, l’escola solidària de Pineda-. A la tertúlia (escolteu aquí l’àudio) han explicat el projecte solidari Júlia’s, una iniciativa nascuda a l’escola arran de la Júlia, una alumna que pateix Atàxia de Friedreich.

El projecte té un doble objectiu: d'una banda, la construcció d'una aula d'atenció especialitzada per a la Júlia i per a totes les nostres alumnes que puguin necessitar-la. A més, volem contribuir econòmicament a la recerca d'un fàrmac contra la malaltia, sumant esforços amb l’Associació STOP-FA. Per recaptar fons, l’escola ha posat en marxa una sèrie d'iniciatives.

En primer lloc, les alumnes i les seves mares han confeccionat una gran quantitat de polseres Júlia’s, un model dissenyat per una mare del curs de la Júlia amb un cost solidari de 5€. A dia d'avui se n'han venut més de mil unitats. Amb el mateix objectiu, aquest dissabte 17 de febrer celebrarem una Festa Infantil Solidària a l’escola, gràcies a la implicació d'alumnes voluntàries, de l'AMPA i de diversos col·laboradors.

 

 

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto