Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
El projecte Júlia's a la ràdio!
Contacte
 
CA ES

El projecte Júlia's a la ràdio!

El projecte Júlia's a la ràdio!

Aquest matí, l’espai Fòrmula Estel de Ràdio Estel ha acollit Olga Roca -mare de la Júlia-, Marta Postigo -la seva tutora- i Gloria Gil -representant de Fes Somriure, l’escola solidària de Pineda-. A la tertúlia (escolteu aquí l’àudio) han explicat el projecte solidari Júlia’s, una iniciativa nascuda a l’escola arran de la Júlia, una alumna que pateix Atàxia de Friedreich.

El projecte té un doble objectiu: d'una banda, la construcció d'una aula d'atenció especialitzada per a la Júlia i per a totes les nostres alumnes que puguin necessitar-la. A més, volem contribuir econòmicament a la recerca d'un fàrmac contra la malaltia, sumant esforços amb l’Associació STOP-FA. Per recaptar fons, l’escola ha posat en marxa una sèrie d'iniciatives.

En primer lloc, les alumnes i les seves mares han confeccionat una gran quantitat de polseres Júlia’s, un model dissenyat per una mare del curs de la Júlia amb un cost solidari de 5€. A dia d'avui se n'han venut més de mil unitats. Amb el mateix objectiu, aquest dissabte 17 de febrer celebrarem una Festa Infantil Solidària a l’escola, gràcies a la implicació d'alumnes voluntàries, de l'AMPA i de diversos col·laboradors.

 

 

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto